Winkel – Giclée’s + zeefdruk

Van een groot aantal schilderijen zijn giclée’s vervaardigd.

De giclée is een zeer hoogwaardige reproductie van het origineel die in beperkte oplage wordt vervaardigd. Giclée komt van het Franse werkwoord ‘gicler’ wat stralen of vernevelen betekent. Bij deze techniek worden hoogwaardige inkten in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal kunstdrukpapier (fine art papier). Een giclée reproductie is een mooi en betaalbaar alternatief dat het gevoel en de uitstraling van het origineel perfect weet over te brengen. De giclée kunstdruk is een eigentijds drukmedium dat voldoet aan de hoogste eisen die door kunstenaars, musea en kunstverzamelaars aan grafieken worden gesteld. Hierdoor heeft de giclée kunstdruk een gelijkwaardige plaats veroverd tussen de meer bekende traditionele grafiek technieken als de ets, zeefdruk en steenlitho.

De giclée’s van Fred Breebaart zijn gemaakt in een beperkte oplage op 280 grams fine art etching papier. De combinatie van papier en pigment inkten zorgt ervoor dat de giclée’s een levenslange houdbaarheid hebben zonder dat ze verkleuren.

Voor zeer uitgebreide informatie over de giclée techniek kunt u kijken op www.re-art.com

Het formaat en de prijs worden weergegeven als u op de foto klikt. 

Te bestellen via het contactformulier.

Ark

Curaçao

Curaçao zeefdruk

Zeefdruk Berg Altena, beeldmaat 25 x 60 cm, opl. 300 € 195,-- excl., € 295,-- incl. lijst

Nederland

 

Familieportret Fred 

Familieportret Giclee 10 x 16 cm € 45,- excl. lijst, € 75,- incl. lijst

 

Indien u een giclée wilt bestellen kunt u het betreffende bedrag + € 9,– verzendkosten in Nederland op rekening NL26INGB0000604638 t.n.v. I. Breebaart-Wigerink te Delft overmaken onder vermelding van de titel en uw naam en adres. Direct na ontvangst zal de giclée verzonden worden. Indien u de giclée met lijst wilt hebben moet deze afgehaald worden en wordt u verzocht dit via het contactformulier kenbaar te maken.